De ce sa ne alegi pe noi?
Taxa 1000 RON / luna

Investiția într-un afterschool de calitate poate face diferența între succesul și eșecul academic al copilului tău. Așadar, alege să investești în viitorul copilului tău prin alegerea unui afterschool de calitate.

 • Program normal (11:30-18:30)

  Oferim servicii complete de la ora 11:30 la ora 18:30 pentru copiii dumneavoastră! Suntem mândri să vă oferim o experiență educațională de calitate și să îngrijim copiii dumneavoastră după orele de școală.

 • Pranz 400 RON / luna

  Noi vă oferim un pachet de masa de pranz pentru copiii dumneavoastră care frecventează afterschool-ul nostru. Acest pachet include o supă caldă, o felie de pâine, un fel principal cu carne sau vegetarien, o salată proaspătă și un desert delicios. Toate ingredientele sunt de calitate și preparate cu grijă de bucătarii noștri. Prin acest pachet, noi vrem să asigurăm o alimentație sănătoasă și echilibrată pentru micuții noștri, care au nevoie de energie și nutrienți pentru a învăța și a se dezvolta armonios.

 • Efectuarea temelor

  Cadrele noastre didactice specializate asigură pregătirea temelor și verificarea acestora, astfel încât copiii să poată profita de timpul petrecut în cadrul afterschool-ului pentru a se bucura de activități educaționale și recreative.

 • Activitati educationale

  Ofertele noastre de activități educaționale sunt concepute astfel încât copiii să se simtă implicați și să se distreze în același timp. Jocurile interactive și programele noastre educaționale îi vor ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile sociale și de comunicare, să-și crească încrederea în sine și să-și dezvolte creativitatea.

 • Gustare sanatoasa

  În plus, la ora 16:00, oferim o gustare sănătoasă, astfel încât copiii să rămână energizați și să continue să se bucure de activități.

 • Hai in familia noastra

  Dacă sunteți în căutarea unui program afterschool care să ofere o soluție completă, care să acopere nevoile copiilor dumneavoastră după orele de școală și să le ofere o experiență educațională de calitate, nu ezitați să vă înscrieți la programul nostru de afterschool.

Optionale

Descopera potentialul nostru! Alege optional servicii suplimentare precum cursuri de limbi straine, activitati sportive sau ateliere creative pentru a personaliza experienta de afterschool a copilului tau.

Limba Spaniola 150 RON/luna

Iti doresti ca si copilul tau sa invete o limba care are o istorie bogata si fascinanta? Atunci programul nostru optional de limba spaniola este perfect pentru el! Spaniola este o limba romana care a fost influentata de limbi precum araba, greaca si italiana, datorita istoriei spaniole. Odata ce copilul tau invata spaniola, poate descoperi bogatia culturii spaniole.

Sah 100 RON/luna

Programul optional de sah de la Afterschool nostru este conceput pentru a-i oferi copilului dumneavoastra oportunitatea de a dezvolta abilitati strategice esentiale si de a se bucura de jocul de sah. Lectiile sunt personalizate in functie de nivelul si nevoile fiecarui copil, iar instructorii nostri sunt specializati in a-i ajuta sa-si imbunatateasca jocul prin tehnici avansate.

Teatru 100 RON/luna

Transforma-ti copilul intr-o stea a scenei cu programul optional de teatru de la Afterschool nostru! Lectiile noastre sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile de actorie si sa se simta confortabil in fata publicului prin jocuri de rol, improvizație și spectacole.

Limba Engleza 100 RON/luna

Doriti ca si copilul dumneavoastra sa-si imbunatateasca abilitatile de limba engleza? Programul nostru optional de cursuri de limba engleza poate fi solutia perfecta pentru el! ctiile noastre sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile de ascultare, vorbire, citire si scriere, prin activitati interactive si jocuri de rol.

Dezvoltare Personala 160 RON/luna

Ajuta-ti copilul sa-si descopere potentialul si sa-si dezvolte abilitatile de viitor cu programul nostru optional de dezvoltare personala. Lectiile noastre sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare, lideriat si colaborare, pentru a deveni lideri de succes in viitor.

Atelier 100 RON/luna

Inscrie-ti copilul la programul nostru optional de atelier de arte plastice si ajuta-l sa-si descopere potentialul creativ! Lectiile noastre sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile artistice prin jocuri si exercitii creative, iar instructorii nostri specializati ii vor ghida in acest proces.