15 ani de experienta in ingrijirea copilului tau

Cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea serviciilor de afterschool, suntem un partener de încredere pentru părinții care caută o educație de calitate pentru copiii lor. De-a lungul anilor, am dezvoltat o metodologie solidă, bazată pe nevoile individuale ale fiecărui copil și am ajutat sute de elevi să atingă potențialul maxim

  • Partener de încredere pentru părinții care caută o educație de calitate pentru copiii lor
  • Metodologia solidă bazată pe nevoile individuale ale fiecărui copil.
  • Reputația noastră de furnizor respectat de servicii de afterschool în comunitatea noastră.
Contact

Preluarea copilului

Performanță academică

Îngrijire personalizată

Povestea noastra

În urmă cu 15 ani, un grup de profesori pasionați de educație și dezvoltarea personală a copiilor s-au unit pentru a-și îndeplini visul de a oferi o alternativă educațională după orele de școală. Au pus bazele unui afterschool care să ofere copiilor o supraveghere calificată și programe educaționale adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil. În timp, cu multă muncă și dedicare, afterschool-ul lor a devenit un partener de încredere pentru părinți și un loc de creștere și dezvoltare pentru copii.

Viziunea noastra

Misiunea unui afterschool este de a oferi un mediu sigur și de încredere în care copiii pot învăța și se pot dezvolta într-un mod sănătos, adaptat nevoilor lor individuale. Afterschool-urile se străduiesc să ofere programe educaționale diverse, îngrijire personalizată și o supraveghere calificată pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile academice și socio-emoționale și să-și extindă orizonturile. Prin promovarea unei abordări holistice, afterschool-urile își propun să contribuie la formarea unor copii încrezători, competenți și bine pregătiți pentru viața în societate.